Hostnaam & white label-url

Jouw academy is bereikbaar via een specifieke url, bijvoorbeeld https://akademie.coursepath.com. Via Opties > Hostnaam kun je het gedeelte van de url vóór coursepath.com aanpassen.
Het is zelfs mogelijk om meerdere url's (subdomeinen) aan te maken via welke jouw academy bereikbaar moet zijn.

Tip: Wees voorzichtig met het verwijderen van bestaande url's. Als je een van je url's verwijdert, kunnen deelnemers die de url hebben opgeslagen of op een link in een e-mail (bijv. een uitnodiging) hebben geklikt een foutmelding krijgen, waarin staat dat de pagina niet meer bestaat.

White label-url

In plaats van bovenstaande url is het ook mogelijk een white label-url te gebruiken, zoals “https://academy.jouw-bedrijf.nl”.

Je eigen url instellen

Als je een white label-url gereserveerd hebt, kun je de gewenste url voor je academy gebruiken. Stel dan een CNAME naar jouw Coursepath academy in.

Wij hebben dan een technisch mailadres van je nodig voor het domein, zoals admin@ of webmaster@. Dit is waar wij de bevestiging voor het SSL-certificaat naartoe sturen. De e-mail bevat een link die je moet aanklikken om te bevestigen.